Bevica Fonden


Bevica Fonden

Fond

Fonden støtter forsknings- og udviklingsarbejde med særligt fokus på bevægeapparatet (især bevægelseshandicap).

Mindre projekter:
Der kan søges om støtte til projekter, der er med til at give mennesker med bevægelseshandicap den størst mulige selvstændighed og uafhængighed. Det kan eksempelvis være til mindre forskningsprojekter,  til udvikling og etablering af tilgængelighedsløsninger eller til indkøb af hjælpemidler til selvejende institutioner eller foreninger. Der kan ikke søges om støtte til etablering af tilgængelighedsløsninger i eget hjem.

Den gode oplevelse:
Puljen til Den Gode Oplevelse er en fællespulje mellem Vanførefonden, Bevica Fonden og Bevica Legater. Puljen har som formål at glæde den enkelte, som i hverdagen ikke har mange penge at gøre godt med, og som samtidig er udfordret af sit bevægelseshandicap. Du kan søge om støtte til Den Gode Oplevelse, som kan handle om at komme på ferie eller at holde en god jul, en rund fødselsdag eller en anden festlig begivenhed. Det kan også handle om større glæde i hverdagen ved at anskaffe sig et nyt tv, sportsudstyr, et par nye briller eller et andet hjælpemiddel. Kun personer, som er tildelt et hjælpemiddel, kan søge om støtte.

Bevica Fonden er en erhvervsdrivende fond. Fonden blev grundlagt i 1872 af Pastor Hans Knudsen. Fonden modtager løbende pengegaver og arv fra privatpersoner.

 

Deadline

Løbende

Tema

Arkitektur, Byggeteknik, Infrastruktur, Netværk, Sundhed, Teknologi

Innovationstype

Produkt, Proces

Stadie

Forskning, Udvikling og Innovation

Støttetype

Tilskud/støtte/legat

Ansøger

Offentlige institutioner, Private virksomheder

Samlede projekt størrelse

Under 1 mio., 1 - 5 mio

Administration

Bevica Fonden

Link til fonden

Bevica Fonden